Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Ricciardo talte med Ferrari før skifte til McLaren

Gennem flere år har Daniel Ricciardo talt med Ferrari om at blive en del af holdet, afslører australieren.

Gennem flere år har Daniel Ricciardo talt med Ferrari om at blive en del af holdet, afslører australieren.
Daniel Ricciardo skifter fra næste sæson til McLaren fra Renault. (Arkivfoto).

MILANO: Racerkøreren Daniel Ricciardo har gennem flere år talt med Ferrari om at skifte til det italienske Formel 1-hold.

Selv om Ferrari bytter ud i holdets besætning i 2021, så endte den 30-årige australier ikke hos det italienske team. Det ledige sæde gik til Carlos Sainz, mens Ricciardo selv rykker fra Renault til McLaren.

- Der har været samtaler, som allerede begyndte for flere år siden. Og de er fortsat helt frem til nu.

- Det vil jeg ikke afvise. Men det er jo også tydeligt, at det ikke blev til noget, siger Daniel Ricciardo til CNN.

Australieren gjorde det i mange år godt hos Red Bull, inden han sidste år skiftede til Renault.

Turen går i 2021 videre til McLaren, der samtidig sender spanske Carlos Sainz til Ferrari. Spanieren overtager Sebastian Vettels plads og bliver holdkammerat med Charles Leclerc.

- Jeg kan se, hvordan Carlos vil passe ind på holdet. Så det er ikke sådan, at jeg tænker; "hvorfor blev det ikke mig".

- Jeg ser sådan på det, at Carlos har haft et rigtig godt 2019. Han er "varm" lige nu, og jeg tror, at de passer godt sammen, siger Ricciardo.

Australieren endte 2019-sæsonen som nummer ni i VM-stillingen. Ricciardo sluttede 42 point bag Carlos Sainz, der blev nummer seks. Lewis Hamilton (Mercedes) vandt VM-titlen for sjette gang i karrieren.

2020-sæsonen er endnu ikke kommet i gang på grund af coronapandemien.

/ritzau/AFP

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.