Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Real Madrid henter norsk stjerne hjem før forventet

Real Madrid henter nordmanden Martin Ødegaard tilbage, bekræfter Real Sociedad, der har lejet Ødegaard.

Real Madrid henter nordmanden Martin Ødegaard tilbage, bekræfter Real Sociedad, der har lejet Ødegaard.
Martin Ødegaard nåede at sætte et flot aftryk hos Real Sociedad.

MADRID: Den norske fodboldstjerne Martin Ødegaard henrykkede mange med sit spil for Real Sociedad i den forgangne spanske sæson, men hans lejeophold i klubben stopper her.

Således henter storklubben Real Madrid nordmanden tilbage.

Det bekræfter Real Sociedad på Twitter.

Der var ellers lagt op til, at den 21-årige Ødegaard skulle lejes ud til Real Sociedad i to sæsoner, men Real Madrid har valgt at hive midtbanespilleren tilbage allerede forud for den næste sæson.

Ødegaard blev under enorm opmærksomhed solgt fra norske Strømsgodset til Real Madrid i 2015.

Han slog dog aldrig til i Real Madrid, og han blev siden lejet ud til de hollandske klubber Heerenveen og Vitesse, inden turen gik til klubben fra Baskerlandet.

Real Sociedad sluttede den forgangne sæson som nummer seks i den spanske liga, og Ødegaard diskede blandt andet op med fire mål og seks assister.

- Vi vil aldrig glemme alt det, han gjorde for os i denne uforglemmelige sæson. Martin vil blive husket med stor kærlighed hos alle i klubben, lyder det fra klubben.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.