Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Real Madrid flytter væk fra Bernabeu resten af sæsonen

Real Madrid skal i resten af sæsonen spille hjemme på reserveholdets hjemmebane, Alfredo Di Stéfano Stadion.

Real Madrid skal i resten af sæsonen spille hjemme på reserveholdets hjemmebane, Alfredo Di Stéfano Stadion.
Real Madrid kommer ikke til at spille på Santiago Bernabeu mere i denne sæson.

MADRID: Real Madrids stjerner kommer til at spille i uvante rammer på hjemmebane i resten af sæsonen.

Således er klubben under coronapausen gået i gang med en renovering af den vanlige hjemmebane, Santiago Bernabeu, så stadion ikke kan bruges i sæsonens resterende del.

I stedet skal Real spille sine hjemmekampe på Alfredo Di Stéfano Stadion i Valdebebas, hvor klubbens reservehold, Castilla, normalt spiller hjemme.

Det bekræfter Real Madrid-præsident Florentino Pérez ifølge fodboldmediet Goal.

Alfredo Di Stéfano Stadion kan huse 6000 tilskuere, mens Santiago Bernabeus kapacitet er på godt 81.000 tilskuere, men det har ikke den store betydning, da der alligevel skal spilles foran tomme tribuner.

Real Madrid skal første gang i aktion efter coronapausen hjemme mod Eibar 14. juni.

Med 11 spillerunder tilbage ligger Real på andenpladsen med to point op til førerholdet, FC Barcelona.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.