Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Real-brølere hjælper City videre i Champions League

Manchester City er klar til kvartfinalen i Champions League med en samlet sejr på 4-2 over Real Madrid.

Manchester City er klar til kvartfinalen i Champions League med en samlet sejr på 4-2 over Real Madrid.
Gabriel Jesus (til venstre) og Raheem Sterling (til højre) scorede Manchester Citys mål fredag med hjælp fra Real Madrids Raphaël Varane.

MANCHESTER: Real Madrid var i gavehumør, da den spanske storklub fredag var på besøg hos Manchester City i den forsinkende returkamp i Champions League-ottendedelsfinalen.

Madrilenerne var bagud 1-2 efter den første kamp, men endte med igen at tabe med samme cifre til Josep Guardiola og co. efter et par store fejl i forsvaret.

Det sender City videre med en samlet sejr på 4-2.

I kvartfinalen, der ligesom alle de resterende kampe i Champions League afvikles ved et Final 8-stævne i Lissabon, venter der en smule overraskende fransk modstand. Lyon gik fredag videre ved at sende Juventus ud.

Lyon går videre på reglen om udebanemål, efter at have vundet 1-0 hjemme før coronapausen og tabt 1-2 i Torino fredag.

Semifinalebilletten uddeles allerede efter den første - og eneste - kamp mellem Manchester City og Lyon 15. august.

Real Madrid var fredag uden anfører og forsvarskrumtap Sergio Ramos, der var ude med karantæne.

Spanierne kunne godt have brugt ham, for der var rod i Real-forsvaret i kampens indledning. En veloplagt City-offensiv pressede gæsterne, og der var ikke engang gået ti minutter, før der stod 1-0.

Raphaël Varane løb rundt med bolden nær egen baglinje, da Gabriel Jesus lagde pres på franskmanden. Brasilianeren fik fravristet Varane bolden og sendte den hen til Raheem Sterling, som nemt scorede.

Lidt efter var Sterling igen tæt på at nette, men derefter kom Real Madrid langsomt bedre med. Efter en lille halv time blev der udlignet, da Karim Benzema steg til vejrs og headede et indlæg fra Rodrygo i kassen.

Bolden befandt sig mest i banens ender i resten af første halvleg, men mål kom der ikke flere af.

Anden halvleg startede som første med et højt City-pres og englænderne i kontrol. Rigtig farligt blev det dog ikke foran Real-målet.

Mønsteret fra første halvleg gentog sig igen, da Real så småt begyndte at bide fra sig efter 20 minutter.

Et enkelt Real-mål ville betyde forlænget spilletid, men det blev i stedet til en ny Manchester City-føring.

Som om der ikke allerede havde været nok gentagelser af første halvleg, så var det igen en brøler af Raphaël Varane, der førte til målet.

Den franske stopper headede bolden tilbage til Thibaut Courtois, men den nåede aldrig frem til den belgiske keeper. Gabriel Jesus opsnappede bolden, prikkede den forbi Courtois og sendte for alvor City på kvartfinalekurs.

Nu var Zinedine Zidanes tropper tvunget til at score to gange. Men for at gøre det, skal man som bekendt have fat i bolden, og det havde Real Madrid meget svært ved i slutfasen.

City styrede spillet og kørte sikkert sejren i hus.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.