Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Populær TV2-vært tilbyder at ringe til ensomme danskere

Tv-vært Lene Beier vil hjælpe danskere, der savner nogle at snakke med under coronakrisen.

Tv-vært Lene Beier vil hjælpe danskere, der savner nogle at snakke med under coronakrisen.
Lene Beier er blandt andet vært på TV2-programmerne "Hjem til gården" og "Landmand søger kærlighed".

KØBENHAVN: Hvis du er nysgerrig på, hvordan det er at arbejde på tv-programmer som "Landmand søger kærlighed" eller "Hjem til gården", så kan du være heldig at få svar direkte fra programmernes vært, Lene Beier.

Hun rækker nemlig nu en hånd ud til danskere, der savner nogle at tale med under coronakrisen og tilbyder at tage en snak over telefonen.

Det skriver hun i et opslag på Instagram.

- Sidder du og føler dig ensom derhjemme - og savner en at snakke lidt med i disse tider? Så vil jeg gerne ringe til dig!

- Jeg har tid til at ringe hver dag efter ungernes hjemmeskole er afsluttet fra 13.30 og 14.30, så send mig en besked, hvis jeg skal ringe til dig, så kan vi sludre over en kop kaffe i hver sin ende af røret, skriver Lene Beier.

Hun tilføjer, at der bare er tale om en snak om løst og fast.

- Ps. Jeg aner ikke, om der er et behov, men jeg ringer til så mange, jeg kan nå. Pps. Jeg er hverken psykolog eller læge! Jeg synes bare, det er hyggeligt at sludre.

Foruden "Landmand søger kærlighed" og "Hjem til gården" har Lene Beier blandt andet været vært på TV2-programmet "En stor dag på godset".

Privat er hun gift med Anders Beier, og sammen har de sønnerne Arthur og Otto.

Se hendes opslag her:

https://www.instagram.com/p/B-INX3fFJXl/

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.