Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Bornholmer fængsles for overfald med hammer

Sagen om et voldeligt overfald med en hammer bliver af Bornholms Politi efterforsket som drabsforsøg.

Sagen om et voldeligt overfald med en hammer bliver af Bornholms Politi efterforsket som drabsforsøg.
Tre timer efter overfaldet blev den formodede gerningsmand anholdt af politiet på Bornholm. (Arkivfoto)

RØNNE: En 41-årig bornholmer er blevet varetægtsfængslet i fire uger for et groft overfald på en 57-årig med en lægtehammer.

Det oplyser efterforskningsleder Henrik Schou tirsdag eftermiddag efter et grundlovsforhør i Retten på Bornholm.

Den 41-årige er varetægtsfængslet i surrogat på en psykiatrisk afdeling. Det vil typisk ske, hvis den anholdte har brug for psykiatrisk behandling og ikke kan opholde sig i et almindeligt arresthus.

Ifølge lokalmediet bornholm.nu nægter den 41-årige sig skyldig i drabsforsøg, men erkender, at han har slået offeret med en hammer.

Den 41-årige kærede ikke afgørelsen om varetægtsfængsling.

Det 57-årige offer fra Rønne var tirsdag morgen i kritisk tilstand, efter at han mandag aften blev overfaldet uden for sit hus på Aakirkebyvej og slået flere gange i hovedet med en hammer.

Gerningsmanden ventede angiveligt på offerets adresse, indtil han kom hjem, hvorefter han gentagne gange slog ham i hovedet med en hammer. Overfaldet var et forsøg på at slå den 57-årige ihjel, mener politiet.

Offeret fik svære hovedlæsioner og blev med helikopter fløjet til Rigshospitalet i København, hvor han blev opereret i nat.

Overfaldet blev anmeldt klokken 19.48 mandag aften. Knap tre timer senere blev den formodede gerningsmand anholdt.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.