Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Plejefar sigtes for samleje med mindreårig gennem otte år

En mand, der mistænkes for at overgreb mod plejebarn, er blevet fængslet i to uger. Han nægter sig skyldig.

En mand, der mistænkes for at overgreb mod plejebarn, er blevet fængslet i to uger. Han nægter sig skyldig.
I et grundlovsforhør ved Retten i Roskilde er en mand blevet varetægtsfængslet to uger. Han sigtes for i årevis at have forgrebet sig seksuelt på et barn, som han havde i pleje. Han nægter sig skyldig.(Arkivfoto).

ROSKILDE: En mand er torsdag i et grundlovsforhør ved Retten i Roskilde blevet varetægtsfængslet i to uger.

Manden, der blev anholdt onsdag ved middagstid, er sigtet for at have forgrebet sig seksuelt på et mindreårigt barn, som han havde i pleje.

- Sagen ligger tilbage fra 2012 og frem til i dag, så der er tale om en længere gerningsperiode, fortalte kommunikationsmedarbejder Charlotte Tornquist fra Midt- og Vestsjællands Politi tidligere torsdag.

Ifølge sigtelsen skal overgrebene være begyndt, før barnet fyldte 15 år, oplyser anklager Thomas Rasmussen.

Manden nægter sig skyldig i anklagerne, men kærede ikke kendelsen om varetægtsfængsling til landsretten.

Da grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre er det ikke muligt at få oplyst, hvad manden forklarede i retsmødet eller andre detaljer om sagen.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.