Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Plejecenter går fri af corona efter smittet nattevagt

Beboere på plejecenter i Dronninglund er for anden gang testet negative for corona efter smittetilfælde.

Beboere på plejecenter i Dronninglund er for anden gang testet negative for corona efter smittetilfælde.
En vikaransat nattevagt på et plejecenter i Dronninglund testede i den forgangne uge positiv for coronavirus. Efterfølgende har cirka 80 beboere og 80 ansatte været gennem en test, men ingen er positive, skriver Brønderslev Kommune på Facebook søndag. (Arkivfoto)

DRONNINGLUND: En nattevagt, der har arbejdet på Plejecenter Margrethelund i Dronninglund, blev i den forgangne uge konstateret smittet med coronavirus og sendt hjem.

Efterfølgende blev cirka 80 beboere og cirka lige så mange ansatte på stedet også testet. Den første test var negativ, og nu har den anden test, som blev foretaget fredag, vist samme resultat.

Det skriver Brønderslev Kommune i et Facebook-opslag.

- Der vil blive testet igen i dag, søndag. Det er denne test, der hedder "Dag 6"-testen og foretages på de to afdelinger, hvor nattevagten har været på arbejde.

- Hvis denne test også er negativ, er de to afdelinger gået helt fri af Covid-19, lyder det i opslaget.

Resten af afdelingerne på Margrethelund testes igen mandag.

Plejecenter Margrethelund har i alt seks afdelinger - fem afdelinger med 12 beboere og en enkelt afdeling med 20 beboere.

Går alt som forventet, kan plejecenteret åbne igen fra torsdag.

Der har været flere mindre udbrud med coronavirus rundt på pleje- og ældrecentre i landet.

Lørdag testede en medarbejder på ældrecentreret Teglgårdsminde i Skørping i Rebild Kommune positiv.

Også på plejecenteret Vendelbocenteret i Hjørring har der været et større udbrud med coronavirus, men det er på tilbagetog.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.