Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Phillip Fabers fællessang rammer Parken

Fællessang er kommet for at blive, lyder det fra DR.

Fællessang er kommet for at blive, lyder det fra DR.
Fredag efter fredag har vært Mads Steffensen og DR Pigekorets chefdirigent, Phillip Faber, stået i front for "Fællessang - hver for sig".

KØBENHAVN: Da coronapandemien for alvor indtog det ganske danske land og holdt rigtig mange mennesker indendørs, opstod idéen om fællessang med DR Pigekorets chefdirigent, Phillip Faber, i front.

Selv om coronaudbruddet er ved at slippe sit greb herhjemme, fortsætter DR's fællessang, selv om fredagsudsendelsen "Fællessang - hver for sig" foreløbigt sendes for sidste gang fredag den 29. maj.

Det oplyser Danmarks Radio.

- Fællessang har været danskernes tro følgesvend i denne tid. Det er blevet en tradition for DR at være sammen med danskerne, når der synges. Derfor vil der være fællessang med DR ved særlige lejligheder, hvor vi har tradition for at synge, skriver DR på Facebook.

Derfor afholder DR den 13. juni "Fællessang i Parken" med sportsværterne Josefine Høgh og Tina Müller ved roret i forbindelse med det oprindeligt planlagte fodbold-EM.

Sankthans ti dage senere - den 23. juni - bliver også markeret med fællessang, og her er det Mads Steffensen, som guider seerne gennem aftenen - nøjagtig, som han har gjort fredag efter fredag under coronakrisen.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.