Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Overlegen amerikaner vinder golfmajor i New York

Bryson DeChambeau vandt US Open med et forspring på seks slag til landsmanden Matthew Wolff på andenpladsen.

Bryson DeChambeau vandt US Open med et forspring på seks slag til landsmanden Matthew Wolff på andenpladsen.
Bryson DeChambeau vandt søndag US Open.

NEW YORK: Golfspilleren Bryson DeChambeau vandt søndag majorturneringen US Open i suveræn stil.

Den 27-årige amerikaner tog sejren med et forspring på hele seks slag til den næstbedste, stortalentet Matthew Wolff, der ellers lå foran den senere vinder før den afsluttende runde.

DeChambeau var den eneste, der formåede at spille til under par efter fire konkurrencedage på den svære bane i Mamaroneck i delstaten New York.

Forud for sejren havde Bryson DeChambeau vundet seks turneringer på PGA Touren, men søndagens triumf er karrierens første i en major og udløser en pengepræmie på godt 14 millioner kroner.

21-årige Matthew Wolff må nøjes med 8,5 millioner kroner for andenpladsen. Den unge amerikaner gik ind til søndagens 18 huller med et forspring på to slag til landsmanden DeChambeau.

De to spillere fulgtes rundt, men det begyndte hurtigt at tippe DeChambeaus vej. Efter de fem første huller havde han kæmpet sig op på førstepladsen, og det ændrede sig ikke.

Bryson DeChambeaus scorecard viste til sidst 67 slag - tre under par - for dagen, mens Matthew Wolff brugte otte slag mere.

19-årige Rasmus Højgaard deltog som den eneste dansker i majorturneringen, men teenageren klarede ikke cuttet til weekendens finalerunder.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.