Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Otteårig i ulykke under skoleudflugt - blev fundet livløs

En dreng blev onsdag eftermiddag fløjet på sygehuset i kritisk tilstand efter en ulykke på en skoleudflugt.

En dreng blev onsdag eftermiddag fløjet på sygehuset i kritisk tilstand efter en ulykke på en skoleudflugt.
En dreng blev fløjet med helikopter til Skejby Sygehus efter en ulykke under en skoleudflugt. (Arkivfoto)

VEJLE: En otteårig dreng blev onsdag eftermiddag fundet livløs under en skoleudflugt til Hedensted Søerne.

Drengen, der går i 2. klasse, blev fundet med en snor om halsen.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad på baggrund af en besked til forældrene fra lederen på Stjernevejskolen i Hedensted.

Desuden bekræfter Sydøstjyllands Politi over for Ritzau, at der onsdag skete en ulykke. Og der er ikke tegn på, at der skulle være sket en forbrydelse.

- Vi har bestemt ingen mistanke om, at der skulle være sket en forbrydelse. Det handler mere om (at undersøge, red.), hvad der nærmere er sket, siger vagtchefen.

Drengen blev fløjet til Skejby Sygehus i kritisk tilstand. Politiet har torsdag middag ikke yderligere oplysninger om drengens tilstand.

Ifølge Vejle Amts Folkeblad har der så vidt vides ikke været andre elever involveret, men præcis hvad der er gået forud for ulykken, er endnu ikke klarlagt.

Til avisen oplyser Marianne Bertelsen, chef for læring, sundhed, børn og familier i Hedensted Kommune, at to voksne straks efter ulykken tog sig af drengen.

To andre voksne, der var med på turen, sørgede for at få fragtet resten af eleverne hjem i bus.

- Drengen var alene under ulykken, så vi kan ikke sige nærmere om, hvad omstændighederne var. Det er så forfærdeligt, og alle mine tanker går til drengen, eleverne, forældrene og medarbejderne, siger Marianne Bertelsen til Vejle Amts Folkeblad.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.