Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Oprykkeren Vejle kan mandag blive Superligaens førerhold

Vejle vil med en udesejr over AaB mandag aften overtage Superligaens førsteplads fra Sønderjyske.

Vejle vil med en udesejr over AaB mandag aften overtage Superligaens førsteplads fra Sønderjyske.
Vejle vandt i den seneste superligakamp over Lyngby med 3-2.

AALBORG: De fleste eksperter havde nok forventet en hård kamp i bunden af Superligaen for oprykkeren Vejle Boldklub, men indtil videre har Vejle i stedet placeret sig i den sjove ende af tabellen.

Faktisk kan traditionsklubben mandag aften overtage førstepladsen ved at vinde udekampen mod AaB.

Hidtil i sæsonen har Vejle leveret flot offensiv fodbold, og den stil skal fastholdes, siger Vejles assistenttræner, Uzunea Dumitru.

- Vi har fået selvtillid af vores sæsonåbning, og den tager vi med, men vi ændrer ikke stil. Vi skal fortsat kende balancen mellem at forsvare og angribe, og så skal vi turde holde i bolden i perioder.

- Sæsonen har vist, at vi offensivt kan gøre ondt på modstanderen, men vi skal også sætte vores offensiv i scene. Det må ikke blive en forsvarskamp, for så er AaB et dygtigt hold fremad banen, siger Uzunea Dumitru.

Det sidste viste AaB prøver på for otte dage siden, da udekampen mod FC København blev vundet med 2-1.

Ellers har AaB dog ikke sprudlet offensivt hidtil i sæsonen efter i alt fem mål i lige så mange kampe. Omvendt har nordjyderne også kun indkasseret fem mål, hvilket er det laveste i ligaen.

Derfor skal Vejle ramme topniveau for at vinde og dermed snuppe førstepladsen, er Uzunea Dumitru bevidst om.

- Vi er oprykkere til 3F Superligaen, og hver kamp kræver det bedste af os, men vi tager til Aalborg med troen på, at vi igen kan lave et godt resultat, siger assistenttræneren.

Inden mandagens kamp, der begynder i Aalborg klokken 19, ligger Sønderjyske og FC Midtjylland i toppen af Superligaen med hver 13 point.

Med en sejr kommer Vejle op på samme pointtal, men vil uanset sejrens størrelse så have den bedste målscore.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.