Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Nu kan du få kendt hitmager og hjerteknuser hjem i haven

Koncertkaravanen Grøn er aflyst, så kunstnerne spiller koncerter i danskernes haver i stedet.

Koncertkaravanen Grøn er aflyst, så kunstnerne spiller koncerter i danskernes haver i stedet.
Nicklas Sahl er blandt de artister, man kan vinde til Grønnere Grøn. - Jeg elsker Grøn og havefester i øvrigt og har mange fede minder derfra. Derfor er det super fedt at kunne komme ud og spille for folk og skabe en fed stemning der, hvor de nu er, siger han i pressemeddelelsen. (Arkivfoto)
Koncertkaravanen Grøn er aflyst, så kunstnerne spiller koncerter i danskernes haver i stedet.
Pressemøde med årets optrædende artister til The Voice ''19 Nicklas Sahl er blandt de artister, man kan vinde til Grønnere Grøn. - Jeg elsker Grøn og havefester i øvrigt og har mange fede minder derfra. Derfor er det super fedt at kunne komme ud og spille for folk og skabe en fed stemning der, hvor de nu er, siger han i pressemeddelelsen. (Arkivfoto) Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Koncertkaravanen Grøn er aflyst, så kunstnerne spiller koncerter i danskernes haver i stedet.
Grøn på Tiøren i København Også succes-dj'en Kato er klar til Grønnere Grøn. (Arkivfoto) Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

KØBENHAVN: Koncertkaravanen Grøn er aflyst i år, men er genopstået i en corona-venlig version, hvor de musikalske artister i stedet spiller private koncerter hjemme hos en række udvalgte danskere.

Målet er at skabe Danmarks største havefest den 25. juli under overskriften "Grønnere Grøn", og på plakaten er allerede annonceret Mads Langer, Dizzy Mizz Lizzy, Medina, Phlake, Scarlet Pleasure, Hjalmer, Carpark North, Topgunn og Clara.

Grøn har siden udvidet eventet med mere end 100 koncerter og er nu klar til at sætte navne på nogle af de artister.

Dj'en Kato, popstjernen Nicklas Sahl, sangerinden Drew og gruppen Fools har nemlig tilsluttet sig puljen med de 100 koncerter, som danskerne kan vinde hjem i haven, på husbåden eller tagterrassen.

Det afslører "Grønnere Grøn" i en pressemeddelelse.

Kato har tidligere optrådt til Grøn og ser frem til at gentage succesen i den nye corona-venlige version.

- Jeg glæder mig helt vildt til at komme hjem og holde en kæmpe fest et sted i Danmark. Sammen skaber vi en historisk begivenhed, siger den 38-årige hitmager i pressemeddelelsen.

Netop nu kan man vinde en af de mere end 100 udloddede koncerter, som altså løber af stablen live hjemme hos vinderen selv.

- Alle steder kan bruges, småt som stort, ude som inde, og der vil være råd og vejledning til at overholde myndighedernes krav til afstand og hygiejne med videre, har Grønnere Grøn tidligere oplyst.

Bliver man ikke udtaget som vært eller vinder en koncert, kan man stadig se årets corona-venlige version af Grøn.

Dagen igennem den 25. juli vil Nova sende liveradio fra koncerterne og interviewe kunstnerne, og om aftenen bliver et musikalsk show med Anders Breinholt som vært sendt på TV2 og TV2 Play.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.