Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

NFL udskyder kamp for at få tid til ny coronatest

Efter ni smittetilfælde hos Tennessee Titans er holdets kamp mod Pittsburgh Steelers blevet udskudt.

Efter ni smittetilfælde hos Tennessee Titans er holdets kamp mod Pittsburgh Steelers blevet udskudt.
Tennessee Titans har vundet holdets tre første kamp i denne sæson.

TENNESSEE: For første gang er en kamp i den stærkeste liga for amerikansk fodbold, NFL, blevet udskudt på grund af coronavirus.

Søndagens NFL-kamp mellem Pittsburgh Steelers og Tennessee Titans er udskudt for at få mere tid til at coronateste spillere, trænere og personale på de to hold. Kampen skal som udgangspunkt spilles mandag eller tirsdag i stedet.

Det skriver NFL på Twitter.

Meldingen kommer, efter at Tennessee tidligere på ugen meddelte, at ni personer med tilknytning til holdet var smittet med coronavirus. Der var tale om fire spillere og fem personer fra staben.

Coronavirus har ikke tidligere pillet ved kampprogrammet i NFL. Sidste sæson sluttede, før virusset spredte sig til Nordamerika, og den nye sæson kunne - under mange strenge coronarestriktioner - gå i gang som planlagt i september.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.