Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

NFL langer bøder ud til trænere for at tage masker af

Maskereglerne i NFL blev ikke overholdt i anden spillerunde, og det koster nu millionbøder til tre hold.

Maskereglerne i NFL blev ikke overholdt i anden spillerunde, og det koster nu millionbøder til tre hold.
Kyle Shanahan, cheftræner for San Francisco 49ers, blev set uden ansigtsmaske i kampen mod New York Jets i den forgangne weekend.

LOS ANGELES: Tre hold i NFL og deres cheftrænere er blevet straffet med en bøderegn på samlet set over en million dollar (6,3 millioner kroner).

Bøderne er tildelt, fordi reglerne om at bære masker ikke er blevet overholdt.

Det er Denver Broncos, San Francisco 49ers og Seattle Seahawks, som har brudt reglerne, der er indført for at minimere risikoen for at sprede coronavirus.

Hver klub har fået en bøde på 250.000 dollar (1,6 millioner kroner).

Desuden har Broncos-træner Vic Fangio, 49ers-træner Kyle Shanahan og Seahawks-træner Pete Carroll fået en bøde på hver 100.000 dollar (633.000 kroner).

Trænerne har fået bøderne for ikke at bære ansigtsmasker under NFL-kampene, hvor kravet er, at næse og mund skal være tildækket hele tiden.

Bøderne kommer, efter at NFL havde advaret holdene om ikke at slække på sikkerhedskravene i forbindelse med covid-19.

Flere trænere blev fanget på kamera i første spillerunde, hvor de i perioder havde taget ansigtsmaskerne af. Det ville NFL forhindre en gentagelse af, og det lykkedes altså ikke helt efter planen.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.