Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Neymar var aldrig i tvivl om sejr i vildt comeback

Neymar hylder sammenholdet i PSG efter sejr og siger, at holdet bliver umuligt at slå ud af Champions League.

Neymar hylder sammenholdet i PSG efter sejr og siger, at holdet bliver umuligt at slå ud af Champions League.
Paris Saint-Germain kvalificerede sig onsdag til semifinalen i Champions League, efter at to mål i kampens døende minutter sikrede holdet en sejr på 2-1 over italienske Atalanta.

LISSABON: Paris Saint-Germains brasilianske stjernespiller, Neymar, var hele tiden sikker på, at holdet ville gå videre mod Atalanta.

Det siger han til det franske medie RMC Sport, efter at PSG med to mål i overtiden sikrede sig en dramatisk 2-1 sejr i kvartfinalen i Champions League onsdag aften.

- Jeg tænkte aldrig på at skulle hjem. Fra start til slut, lige fra opvarmningen, tænkte vi kun på at kvalificere os til semifinalen, siger Neymar.

PSG's sejr kom i hus takket være et mål tre minutter inde i overtiden af indskiftede Eric Maxim Choupo-Moting.

Det skete, få minutter efter at brasilianske Marquinhos reddede det franske hold fra et exit ved at udligne til 1-1 i det sidste minut.

- Vi vidste, at bolden kunne ankomme. At vi selv efter udligningen kunne score endnu et mål, siger Neymar.

Nu venter der PSG en semifinale på tirsdag mod enten tyske RB Leipzig eller Atlético Madrid fra Spanien. Det er første gang, at holdet er i semifinalen i Champions League siden 1995.

- Intet kan få mig til at stoppe med at tænke på, at jeg vil i finalen, siger den 28-årige brasilianer og tilføjer:

- Vi har virkelig et fantastisk hold. Vi er en familie, og vi ved, at vi med den tankegang er umulige at slå ud af turneringen.

/ritzau/AFP

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.