Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

New York melder om rekordhøje coronadødstal på et døgn

Dødstal er en sen indikator på smittespredning, og det virker, at folk bliver hjemme, siger New York-guvernør.

Dødstal er en sen indikator på smittespredning, og det virker, at folk bliver hjemme, siger New York-guvernør.
En coronapatient ses gennem glasruden til akutmodtagelsen på Maimonides Medical Center i Brooklyn, New York, tirsdag.

NEW YORK: I løbet af det seneste døgn er 731 mennesker, der var smittet med coronavirus, døde i delstaten New York.

Det er det hidtil højeste antal coronadødsfald, delstaten har registreret på et enkelt døgn, siger guvernør Andrew Cuomo tirsdag.

Det kommer efter, at myndighederne i delstaten har registreret henholdsvis 594 og 630 dødsofre mandag og søndag.

I alt har 5489 mennesker med coronasmitte nu mistet livet i delstaten New York, der er USA's hårdest ramte.

Guvernør Cuomo understreger, at antallet af døde er en sen indikator på, hvordan smittespredningen udvikler sig. Han peger på, at antallet af indlæggelser ikke ser helt så slemt ud, skriver New York Times.

Ifølge avisen mener delstaten stadig, at smittekurven er ved at flade ud, takket være de tiltag, der er indført.

Cuomo siger ifølge New York Times, at det har virket, at folk holder sig hjemme og sørger for at holde afstand til hinanden, når de går ud.

- I det omfang, vi ser en fladere kurve eller et muligt plateau, er det på grund af det, vi gør, og vi skal blive ved med at gøre det, siger guvernøren ifølge New York Times.

Der er næsten 139.000 bekræftede smittetilfælde i delstaten.

I løbet af det seneste døgn er 656 coronasmittede patienter blevet indlagt på et af delstatens hospitaler i det seneste døgn. Det er en markant stigning i forhold til de 358, der blev indlagt i det foregående døgn.

/ritzau/Reuters

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.