Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

NBA sigter efter afslutning i oktober

Ifølge en rapport ønsker NBA, at den sidste mulige finale i den udsatte sæson kan blive spillet 12. oktober.

Ifølge en rapport ønsker NBA, at den sidste mulige finale i den udsatte sæson kan blive spillet 12. oktober.
Portland Trail Blazers og Damian Lillard i kamp mod Golden State Warriors, mens der stadig var gang i NBA-sæsonen.

KØBENHAVN: Senest 12. oktober kan der kåres en mester i Den Nordamerikanske Basketballliga, NBA, for den igangværende sæson, der er udsat på grund af coronapandemien.

Det er i hvert fald den dato, som NBA sigter efter ifølge en rapport, som ESPN er i besiddelse af. Det skriver nyhedsbureauet AFP.

Ifølge den er 12. oktober dagen, hvor en eventuelt syvende finale kan blive afviklet.

Man arbejder på en plan om at genstarte ligaen 31. juli og spille alle kampe samme sted i sportskomplekset ESPN Wide World of Sports, som ligger ved Walt Disney World nær byen Orlando, for at mindske smitterisikoen.

NBA ønsker et format, hvor 22 klubber fortsætter turneringen, hvorefter seks skal sies fra, inden 16 klubber fortsætter i playoff.

I det tilfælde vil sæsonen allerede nu være færdig for otte klubber.

Forslaget vil blive forelagt NBA-bestyrelsen torsdag, hvorefter det skal til afstemning blandt klubberne. Skal det føres ud i livet, kræver det opbakning fra tre fjerdedele af de 30 klubber.

NBA var den første nordamerikanske liga, der lukkede ned som følge af coronapandemien. Det skete 11. marts, efter at der var konstateret smittetilfælde blandt spillere i ligaen.

/ritzau/AFP

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.