Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

NBA's mest værdifulde spiller afgør topkamp efter genstart

En velspillende Giannis Antetokounmpo førte fredag Milwaukee Bucks til en 119-112 sejr over Boston Celtics.

En velspillende Giannis Antetokounmpo førte fredag Milwaukee Bucks til en 119-112 sejr over Boston Celtics.
Med 36 point og 15 rebounds førte Giannis Antetokounmpo natten til lørdag Milwaukee Bucks til en 119-112 sejr mod Boston Celtics.

MILWAUKEE: Milwaukee Bucks er det mest vindende hold i den amerikanske basketball-liga, NBA. Natten til lørdag dansk tid viste de hvorfor med en sejr på 119-112 i topkampen i Eastern Conference mod Boston Celtics.

Sejren kom i hus takket være holdets stjerne og ligaens mest værdifulde spiller (MVP), Giannis Antetokounmpo, der lavede 36 point og 15 rebounds.

Det er 19. gang i træk, at grækeren laver en såkaldt double-double, hvor der for eksempel laves mere end ti point og ti rebounds i en kamp.

Det er en tangering af rekorden i indeværende sæson, som Giannis Antetokounmpo selv sad på i forvejen.

Kampen var begge holds første siden marts, efter at NBA har været på pause under coronapandemien.

Den blev spillet i et sportskompleks i Disney World i den amerikanske delstat Florida.

Her har ligaen samlet alle 22 hold for at spille sæsonen til ende.

Idéen med sportskomplekset er at skabe en "bobble", hvor holdene sikkert kan gennemføre sæsonen.

Det betyder, at kampene afvikles uden tilskuere, ligesom spillerne jævnligt bliver testet for coronavirus.

Alle hold skal spille otte kampe, før 16 hold er klar til et slutspil.

Milwaukee Bucks er allerede sikre på en plads blandt de sidste 16 hold, fordi de var bedst i Eastern Conference, før coronavirusset satte NBA på pause.

Holdet jagter sin første NBA-titel siden 1971.

Før kampen mellem Milwaukee Bucks og Boston Celtics knælede begge mandskaber i solidaritet med Black Lives Matter-bevægelsen.

/ritzau/Reuters

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.