Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Muskelskade driller Jannik Vestergaard før tæt kampprogram

Jannik Vestergaard fik fuld spilletid i sidste uge, men er nu ramt af karrierens første muskelskade.

Jannik Vestergaard fik fuld spilletid i sidste uge, men er nu ramt af karrierens første muskelskade.
Jannik Vestergaard ses her i en duel i en kamp mod Everton tidligere i sæsonen. (Arkivfoto)

SOUTHAMPTON: Den danske forsvarsspiller Jannik Vestergaard må se til fra tribunen, når Southampton søndag møder Manchester City i Premier League.

I sidste uge var han ellers tilbage i startopstillingen og fik fuld spilletid i 3-1-sejren over Watford, men en muskelskade driller nu Vestergaard, der ikke ved, hvor længe han er ude.

Det skriver han i en mail til Ritzau, efter at Southampton-manager Ralph Hasenhüttl fredag fortalte om skaden på et pressemøde.

- Jeg har fået en skade i forlåret, og det er min første muskelskade i karrieren, så jeg ved ikke helt, hvordan det ser ud, men med det tætte kampprogram kan det jo hurtigt koste nogle kampe.

- Det er altid irriterende med en skade - især nu hvor jeg kommer fra en god kamp i sidste spillerunde, som jeg gerne ville bygge ovenpå i de næste kampe startende med Manchester City, lyder det fra Vestergaard.

I løbet af de næste tre uger spilles de seks sidste runder i Premier League-sæsonen.

Coronapausen på tre måneder kan have forårsaget karrierens første muskelskade til den næsten to meter lange dansker.

- Det er vist en typisk "post corona-skade", efter hvad jeg hører. Normalt ligger man ikke stille i tre måneder helt uden at sparke til en bold, og så skal man tilbage i kamp med 120 kilometer i timen på Premier League-niveau med retningsskift, vendinger og spark.

- Det er naturligvis en hård belastning, og der er helt sikkert en "post corona-tendens" i de muskelskader, som der er en del af lige nu. Alene hos os har vi fem-seks spillere med skader i forlåret, skriver Jannik Vestergaard.

Han har haft en blandet sæson hos Southampton. Han indledte sæsonen som fast mand, men i november gled han ud af holdet.

I januar blev han sat i forbindelse med et skifte til Leicester, men endte med at blive i Southampton, hvor der flittigt roteres på pladserne i forsvaret.

Danskeren ved ikke, om han spiller i Southampton i næste sæson.

- Jeg har ikke haft nogen dialog med klubben angående fremtiden, så jeg kan ikke rigtig kommentere på det, men jeg ser det sådan, at alt kan ske i transfervinduet. Lige nu handler det om skaden og om resten af sæsonen, siger Jannik Vestergaard.

Han skiftede til Southampton i sommeren 2018.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.