Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Motorproblemer sender danskerbil ud af topstrid i Le Mans

G-Drive Racing med danske Mikkel Jensen er ved midnatstid sendt ned på syvendepladsen i LMP2-klassen.

G-Drive Racing med danske Mikkel Jensen er ved midnatstid sendt ned på syvendepladsen i LMP2-klassen.
Mørket er faldet på i Frankrig, hvor 24-timers-løbet i Le Mans er i gang.

LE MANS: Mulighederne for en dansk sejr ser ved midnatstid besværlige ud i 24-timers-løbet i franske Le Mans.

I den næstbedste klasse, LMP2, lå G-Drive Racing-bilen med Mikkel Jensen blandt kørerne ellers med helt fremme.

Efter godt seks timer af løbet, der blev skudt i gang klokken 14.30, overtog danskerbilen førstepladsen fra Jackie Chan DC Racing.

Det skete med Mikkel Jensens franske holdkammerat, Jean-Eric Vergne, bag rattet.

Lidt efter klokken 23 overlod Vergne sædet til russiske Roman Rusinov, og så ramlede problemerne ellers ned over G-Drive Racing-bilen, der måtte afgive førstepladsen.

Bilen gik en overgang helt i stå, men efter en tur i garagen lykkedes det at få gang i motoren igen. Men det kostede som minimum en omgang og flere placeringer.

Omkring midnatstid indtager G-Drive Racing en syvendeplads to omgange efter United Autosports-bilen med Job van Uitert bag rattet.

I løbet af natten skal Mikkel Jensen formentlig have nogle timer i sædet i jagten på de foranliggende biler.

Anders Fjordbach kører også i LMP2 for High Class Racing, der dog er helt nede som nummer 22 hele 57 omgange fra førstepladsen.

Ingen danskere er med i den mest prestigefyldte klasse, LMP1. Det er her legenden Tom Kristensen ni gange har været med til at vinde det franske racerløb.

I GTE Pro-klassen er Aston Martin-bilen med Nicki Thiim og Marco Sørensen på holdet nummer fire. Porschen med Michael Christensen indtager ottendepladsen i samme klasse.

I GTE Am er Nicklas Nielsens Ferrari-bil oppe på tredjepladsen. Jan Magnussen og Michelle Gatting, der også kører i hver deres Ferrari-bil, indtager henholdsvis 6.- og 11.-pladsen.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.