Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Mille Dinesen er blevet single

Skuespillerinden siger til Billed-Bladet, at hun ikke længere danner par med Thomas Busch.

Skuespillerinden siger til Billed-Bladet, at hun ikke længere danner par med Thomas Busch.
Mille Dinesen kan i øjeblikket ses i femte og sidste sæson af successerien "Rita".

KØBENHAVN: Efter adskillige års parhold danner den Rita-aktuelle seriestjerne Mille Dinesen ikke længere par med Thomas Busch, som hun har sønnen Eddie på snart to år med.

Det siger den 46-årige skuespillerinde til Billed-Bladet og tilføjer videre:

- Jeg elsker at være mor, og jeg elsker at være sammen med Eddie og se alt, hvad der sker, men jeg savner da ærligt også noget voksenselskab. Jeg kan savne at gå ud, men det skal nok komme, når han bliver ældre, og så kommer der mere frihed, siger Mille Dinesen til ugebladet.

Mille Dinesen og Thomas Busch har afbrudt forholdet flere gange. Efter skuespillerinden annoncerede sin graviditet i 2018, afslørede hun senere samme år, at hun ventede barn med Thomas Busch.

Mille Dinesen kan i øjeblikket ses i femte og sidste sæson af successerien "Rita", som sendes på TV2 og TV2 Play.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.