Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Metro i København blev stoppet for at undersøge røg

Mandag eftermiddag kørte der ikke metrotog på linje M3 og M4 i København på grund af en anmeldelse om røg.

Mandag eftermiddag kørte der ikke metrotog på linje M3 og M4 i København på grund af en anmeldelse om røg.
Cityringen kørte ikke mandag eftermiddag, da en anmeldelse om røg blev undersøgt. (Arkivfoto)

KØBENHAVN: Metrolinjerne M3 og M4 i København kørte ikke mandag eftermiddag.

Det skyldtes, at der var en anmeldelse om røgudvikling mellem to stationer i metroen. Det var ved Lille Triangel på Østerbro.

Det oplyser vagtchef hos Københavns Politi Jess Voldager.

Anmeldelsen er blevet undersøgt af brandvæsnet.

- Hovedstadens Beredskab har håndteret hændelse i metro Cityringen ved nødskakt Øster Søgade efter anmeldelse om røgudvikling i tunnelen.

- Der er ingen røgudvikling nu, og vores røgdykkere har undersøgt området. Vi forlader stedet og overgiver videre håndtering til metroservice, skriver Hovedstadens Beredskab på Twitter kort før klokken 18.

Lidt før klokken 19 meldte Metroselskabet på Twitter, at M3 igen kørte i spor 2, og cirka en time senere lyder det, at togene igen kører efter planen.

M4 kører igen efter planen til og fra Orientkaj.

De ramte metrolinjer er den nyere del af den københavnske metro, og M3 er også kendt som Cityringen.

Metroselskabet gav mandag eftermiddag ingen tidshorisont for, hvornår metroen kunne køre igen.

- Ingen togdrift, grundet tekniske problemer. Ingen tidshorisont for hvornår vi kører igen. Rejsegarantien er trådt i kraft og er gældende på M3/M4, skrev den københavnske metro på Twitter mandag eftermiddag.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.