Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Premier League bekræfter: Vil genstarte 17. juni

Premier League agter at starte op 17. juni, såfremt alle sikkerhedsforanstaltninger er på plads.

Premier League agter at starte op 17. juni, såfremt alle sikkerhedsforanstaltninger er på plads.
Manchester City møder ifølge flere britiske medier Arsenal i en af de to første Premier League-kampe efter coronapausen. (Arkivfoto)

LONDON: Premier League vender efter planen tilbage onsdag 17. juni.

Det bekræfter ligaen torsdag aften.

- Premier Leagues parter er i dag (torsdag, red.) blevet enige om onsdag 17. juni som en ny foreløbig dato for genstart af 2019/20-sæsonen, såfremt alle sikkerhedsforanstaltninger er på plads, lyder det i en udtalelse fra ligaen.

To opgør skal starte den bedste engelske fodboldrække op igen. Aston Villa mod Sheffield United og Manchester City mod Arsenal. Derefter følger en fuld kamprunde i den efterfølgende weekend med de første kampe fredag 19. juni.

Alle kampe vil blive spillet bag lukkede døre.

- Datoen (17. juni, red.) kan ikke bekræftes som genstartsdato, før vi har opfyldt alle de nødvendige sikkerhedsrestriktioner, da alle deltageres ve og vel er vores prioritet, siger Premier League-chef Richard Masters.

Som led i forberedelserne til at starte med at spille igen er der på det seneste i flere omgange blevet udført massetest for coronavirus blandt spillere og ansatte i ligaen.

12 er blevet testet positive og efterfølgende sendt i syv dages karantæne.

I sidste uge fik holdene lov til at genoptage holdtræning i begrænset omfang. Onsdag stemte klubberne for, at der fremover må være kontakt mellem spillerne under træningen.

Premier League har været på pause siden starten af marts. Der mangler i alt at blive spillet 92 kampe. De vil alle blive gjort tilgængelige for det britiske tv-publikum, er ligaen ligeledes blevet enig om torsdag.

Liverpool fører suverænt og er to sejre fra at sikre klubbens første mesterskab i 30 år. 25 point efter ligger Manchester City på andenpladsen med fire point ned til Leicester.

Chelsea indtager den vigtige fjerdeplads, der giver direkte adgang til Champions League-gruppespillet næste sæson.

I den anden ende af tabellen ligger Bournemouth, Aston Villa og Norwich lige nu til at rykke ned. Bournemouth er dog á point med de to hold over nedrykningsstregen.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.