Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

World Tour-løb udskyder enkeltstart på grund af corona

Skærpede coronarestriktioner i Holland har flyttet enkeltstarten i BinckBank Tour fra onsdag til fredag.

Skærpede coronarestriktioner i Holland har flyttet enkeltstarten i BinckBank Tour fra onsdag til fredag.
Danske Søren Kragh Andersen fra Team Sunweb er blandt deltagerne ved BinckBank Tour. (Arkivfoto)

AMSTERDAM: Onsdagens enkeltstart i det hollandske og belgiske etapeløb BinckBank Tour er aflyst. Til gengæld er det lykkedes at få lagt en ny enkeltstart ind i løbet på fredag i stedet.

Det oplyser arrangørerne af World Tour-cykelløbet på sin hjemmeside.

Onsdagens aflysning kom efter skærpede coronarestriktioner i Holland på grund af en stigende smitte.

Blandt andet frarådes rejser, som ikke er nødvendige, mellem storbyerne Haag, Amsterdam og Rotterdam.

Mens onsdagens enkeltstart i Vlissingen, Terneuzen og Sittard altså ikke blev til noget, skal rytterne nu i kamp mod uret fredag på en lidt over otte kilometer lang rute i belgiske Riemst nær grænsen til Holland.

Planerne for torsdagens etape er også ændret. Her skulle rytterne have kørt i den hollandske Zeeland-provins, men i stedet skal de nu køre på en rundstrækning nær den belgiske by Aalter.

Flere danskere stiller op til løbet, blandt andre Søren Kragh Andersen, der for nylig vandt to etapesejre i Tour de France, og Mads Pedersen, der blev nummer to på første etape i BinckBank Tour.

De skærpede coronarestriktioner i Holland har også fået cykelklassikeren Amstel Gold Race aflyst. Løbet skulle være kørt 10. oktober.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.