Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Medier: Bayern og City er enige om Sané-handel

Ifølge flere medier skifter fodboldstjernen Leroy Sané fra Manchester City til Bayern München.

Ifølge flere medier skifter fodboldstjernen Leroy Sané fra Manchester City til Bayern München.
Manchester Citys Leroy Sané blev allerede i begyndelsen af indeværende sæson rygtet til Bayern München.

MANCHESTER: Meget tyder på, at den tyske mesterklub Bayern München inden længe kan præsentere en ny stjerne til holdets offensiv.

Ifølge en række medier, heriblandt Sky Sports, BBC og Bild, er Bayern blevet enig med Manchester City om en handel, der sender Sané tilbage til hjemlandet.

Allerede i begyndelsen af indeværende sæson var der kraftige rygter om, at tyskeren var på vej til den sydtyske storklub, før han pådrog sig en alvorlig knæskade.

Først 22. juni i år gjorde han comeback i en ligakamp mod Burnley.

Ifølge Sky Sports og BBC skal Bayern hoste op med 54,8 millioner pund svarende til cirka 450 millioner kroner for at få den 24-årige spiller på kontrakt.

Bild skriver, at Sané vil skrive under på en femårig kontrakt. Han har et enkelt år tilbage af sin aftale med Manchester City på nuværende tidspunkt.

Tidligere på måneden erkendte City-manager Josep Guardiola, at Sané formentlig var tabt for klubben.

- Leroy siger, at han ikke vil forlænge sin kontrakt i næste sæson. Det betyder, at han vil væk, og det kommer til at ske denne sommer eller i slutningen af hans kontrakt.

- Jeg tror, at alle ved, at hvis der er enighed mellem klubberne, så forlader han os, sagde Guardiola ifølge AFP.

I 135 optrædener på tværs af alle turneringer for Manchester City er det blevet til 39 mål for Leroy Sané, der kom til fra Schalke 04 i sommeren 2016.

Tyskeren kan prale af to engelske mesterskaber, to Liga Cup-titler og en FA Cup-triumf med den engelske topklub.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.