Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Mand går til politiet efter efterlysning i Hagen-sag

Onsdag offentliggjorde norsk politi en overvågningsvideo med muligt vidne i spektakulær drabssag.

Onsdag offentliggjorde norsk politi en overvågningsvideo med muligt vidne i spektakulær drabssag.
Norsk politi offentliggjorde onsdag en video med optagelser af en mand, der blev set uden for Tom og Anne-Elisabeth Hagens hjem på dagen, hvor milliardærfruen forsvandt. Torsdag har en mand selv henvendt sig til politiet. (Arkivfoto)

OSLO: En person har selv henvendt sig, efter at norsk politi onsdag efterlyste et muligt vidne i sagen om milliardæren Tom Hagen, der er sigtet for drab eller medvirken til drab på sin kone.

Det oplyser politiadvokat Haris Hrenovica over for norsk TV2.

- Én person har henvendt sig, og vi undersøger, om det kan være ham (den efterlyste, red.), skriver han i en mail.

Politiet offentliggjorde onsdag en video, der var optaget 31. oktober 2018 - dagen, hvor Anne-Elisabeth Hagen forsvandt fra ægteparrets hjem.

Her kunne man se en mand bevæge sig rundt omkring parrets hus, og politiet efterlyste onsdag manden eller personer, der kunne identificere ham.

I øjeblikket er der ifølge politiet intet, der tyder på, at manden skulle have haft noget med Anne-Elisabeth Hagens forsvinden at gøre. Han betragtes derfor ikke som mistænkt i sagen, men blot som muligt vidne.

- Politiet har modtaget snesevis af tip, efter at vi onsdag offentliggjorde flere videoer af en uidentificeret mand, oplyser Haris Hrenovica.

Han tilføjer, at nogle af tippene indeholder forslag til, hvem manden på optagelserne kan være.

- Politiet undersøger nu tippene nærmere. Vi har ingen yderligere kommentarer til tippenes indhold, eller hvordan vi følger op på dem, skriver advokaten.

Anne-Elisabeth Hagen har været savnet siden 31. oktober 2018. Hun forsvandt ifølge politiet fra sit hjem på Sloraveien i Lørenskog mellem klokken 9.15 og 13.30.

Hendes mand, Tom Hagen, kom hjem klokken 13.30 og kontaktede selv politiet.

Tom Hagen blev den 28. april anholdt og sigtet for drab eller medvirken til drab. Tom Hagen afviser at have noget med sin hustrus forsvinden at gøre.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.