Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Mand fra Forsvaret blev forbrændt i ulykke med sprængstof

Politi og ambulance blev tirsdag sendt til øvelsesterræn, hvor en 43-årig mand var blevet forbrændt.

Politi og ambulance blev tirsdag sendt til øvelsesterræn, hvor en 43-årig mand var blevet forbrændt.
En mand, der var under uddannelse, blev forbrændt i en utilsigtet sprængning tirsdag. En redningshelikopter fløj ham til behandling på Rigshospitalet.

KØBENHAVN: En 43-årig mand fra Forsvaret kom tirsdag til skade i en ulykke, hvor der skete en sprængning på et militært øvelsesterræn.

Det fremgår af Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport, der er udsendt onsdag.

Politiet og en ambulance blev sendt til det militære øvelsesterræn ved Eskebjerg Lyng nær Havnsø i Kalundborg tirsdag klokken 12.27.

Manden, der var under uddannelse, blev forbrændt i sprængningen. En redningshelikopter fløj ham til behandling på Rigshospitalet.

Tirsdag fortalte Klaus Thing Rasmussen, vagthavende officer i Forsvarets Operationscenter, til TV2 Øst, at den 43-årige var indlagt, men havde det godt efter omstændighederne.

- Han har fået overfladiske forbrændinger og bliver formentlig udskrevet i morgen, sagde den vagthavende officer tirsdag.

Han fortalte desuden, at hændelsesforløbet nu skal gennemgås. Desuden skal det undersøges, hvilket materiale der er blevet brugt.

- Der er indikationer af, at det er en mindre tændladning, der ved et uheld får antændt en større mænge krudt, sagde han til TV2 Øst.

Politiet oplyser, at Forsvarets Auditørkorps vil foretage videre undersøgelser.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.