Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Mand mister livet i kollision med traktor

36-årig mand blev mandag morgen dræbt i en trafikulykke på Østrupvej ved Glud. Hans pårørende er underrettet.

36-årig mand blev mandag morgen dræbt i en trafikulykke på Østrupvej ved Glud. Hans pårørende er underrettet.
En 36-årig mand mistede livet, da han i sin personbil af ukendte årsager kom over i den forkerte kørebane og kørte frontalt ind i en modkørende traktor. (Arkivfoto).

HORSENS: En 36-årig mand har mandag morgen mistet livet i en trafikulykke nær Glud ved Horsens, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Ulykken, som blev anmeldt klokken 05.51 skete på Østrupvej, hvor en bil og en traktor stødte sammen.

- Af ukendte årsager kommer bilisten over i den forkerte kørebane og kører frontalt ind i den modkørende traktor, fortæller politiets vagtchef Halfdan Kramer.

Som altid ved alvorlige trafikulykker blev en bilinspektør tilkaldt. En bilinspektør er en teknisk ekspert ansat i politiet - typisk med ingeniørbaggrund.

Ud fra undersøgelser på ulykkesstedet og de implicerede køretøjer kan en bilinspektør ofte være med til at kaste nærmere lys over omstændighederne ved en trafikulykke.

De pårørende til den 36-årige mand er blevet underrettet om ulykken.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.