Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Magnussen mangler fart ved sidste træning i Østrig

Kevin Magnussen blev nummer 17 ved den afsluttende træning før sæsonpremieren i Østrig.

Kevin Magnussen blev nummer 17 ved den afsluttende træning før sæsonpremieren i Østrig.
Kevin Magnussen jagter et godt resultat i Østrig i denne weekend.

SPIELBERG: Den sidste træning før kvalifikationen til sæsonens første Formel 1-grandprix var målt på fart ikke nogen succes for Kevin Magnussen (Haas).

Danskeren satte således kun den 17.-bedste omgangstid af de 20 kørere. Haas-kollega Romain Grosjean var to placeringer bedre.

For Magnussen var der også tale om et tilbageskridt i forhold til fredagens to træninger, hvor han blev henholdsvis nummer 9 og 15.

Lørdagstræningen viste igen, at Mercedes-racerne er feltets hurtigste.

Lewis Hamilton og Valtteri Bottas satte således de hurtigste omgangstider på banen i Østrig, hvilket de også gjorde ved begge træninger fredag.

Klokken 15 lørdag eftermiddag begynder alvoren så, når der bliver givet grønt lys til kvalifikationen.

Forud for lørdagens træning kunne Formel 1 meddele, at løbsserien er coronafri.

Alle 4032 personer med tilknytning til Formel 1 er således blevet testet negativ i løbet af den seneste uge.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.