Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Magnussen efter 12.-plads: Vi fik det bedste ud af det

Haas-bilen havde ikke farten til en 12.-plads søndag, siger Kevin Magnussen, men sådan endte det altså.

Haas-bilen havde ikke farten til en 12.-plads søndag, siger Kevin Magnussen, men sådan endte det altså.
Kevin Magnussen har stadig kun et enkelt VM-point på kontoen.

SOTJI: Kevin Magnussen var heldig med at slutte som nummer 12 i søndagens Formel 1-grandprix i russiske Sotji.

Sådan lyder dommen selv fra danskeren.

- Jeg føler virkelig, vi fik det bedste ud af det. Vi havde på ingen måde farten til at være med deroppe omkring. På ingen måde. Så det var et mirakel, at vi lå i spil til point så lang tid igennem løbet, siger Magnussen til TV3+ efter løbet.

Danskeren sprang efter endnu en fremragende start op på niendepladsen fra sin indledende position som nummer 18, men måtte altså opgive et par positioner, i takt med at løbet skred frem.

- Jeg glæder mig til at se starten og finde ud af, hvad der rent faktisk skete, for det var en af mine bedre første omgange.

- Det giver en fed fornemmelse. Det er fedt, at man kan få tidtagningen til at betyde mindre, da det ikke er vores stærkeste disciplin i år.

Valtteri Bottas tog sejren søndag foran Max Verstappen og Lewis Hamilton, der undervejs fik en straf på ti sekunder for to ulovlige test-starter, inden løbet begyndte.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.