Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Lykkelig Oh Land er blevet mor igen

X Factor-dommeren har fået sit første fælles barn med musikeren og samarbejdspartneren Adi Zukanovic.

X Factor-dommeren har fået sit første fælles barn med musikeren og samarbejdspartneren Adi Zukanovic.
Oh Land kan nu kalde sig for mor til to små sønner. (Arkivfoto)

KØBENHAVN: Nu er det ikke længere kun egne pophits, der bliver sunget hjemme hos Oh Land og musikeren Adi Zukanovic.

Den 35-årige sangerinde og den 32-årige musiker er nemlig blevet forældre til parrets første fælles barn - en lille dreng.

Det fremgår af en story på det sociale medie Instagram.

Oh Land, der bærer det borgerlige navn Nanna Øland Fabricius, afslørede graviditeten på Instagram i februar, kort inden at årets "X Factor" fik premiere.

- Siden jeg fik mit første barn, har jeg oplevet, hvilken kæmpe kærlighedsglæde det er. Jeg har altid vidst, at jeg ville have flere børn, sagde hun efterfølgende til Ritzau.

Oh Land har også sønnen Svend på fire år fra forholdet med kunstneren Eske Kath, som hun blev skilt fra i 2017 efter fem års ægteskab.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.