Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Lotto Soudal-dansker: Jeg blev ramt af bil under træning

Rasmus Byriel skriver på Twitter, at han blev ramt af en bil under fredagens træning, men slap med knubs.

Rasmus Byriel skriver på Twitter, at han blev ramt af en bil under fredagens træning, men slap med knubs.
Rasmus Byriel Iversen er i gang med sin anden sæson hos Lotto Soudal. (Arkivfoto)

KØBENHAVN: Cykelrytteren Rasmus Byriel Iversen fra World Tour-holdet Lotto Soudal blev ramt af en bil under fredagens træning.

Det skriver han lørdag i et opslag på Twitter.

- Jeg blev ramt af en bil under gårsdagens (fredagens, red.) træning, men heldigvis kunne jeg selv køre hjem.

- Jeg tog på hospitalet og var heldig med at slippe med forstuvet pengefinger og nogle hudafskrabninger, skriver Byriel.

I januar skrev Quick-Step-danskeren Mikkel Honoré også, at han var blevet kørt ned under træning og slap med overfladiske skrammer.

Og i december brækkede Mathias Norsgaard skinnebenet, da han blev kørt ned af en bil nær hans hjem i spanske Girona.

Enkeltstartsspecialisten venter stadig på sin debut for Movistar, som han skrev en toårig kontrakt med forud for 2020.

Byriel er i gang med sin anden sæson hos Lotto Soudal. Han indledte 2020-sæsonen med at køre to spanske endagsløb, hvor han blev henholdsvis nummer 42 og 25.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.