Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Løchte og tysk makker åbner French Open med sejr

Frederik Løchte og Tim Pütz blev brudt en enkelt gang, men vandt ellers rimelig sikkert i to sæt.

Frederik Løchte og Tim Pütz blev brudt en enkelt gang, men vandt ellers rimelig sikkert i to sæt.
Frederik Løchte Nielsen er ligesom landsmanden Clara Tausen klar til anden runde ved French Open. Veteranen Løchte slår dog sine folder i herredouble sammen med tysk makker. (Arkivfoto)

PARIS: Den danske tennisspiller og Davis Cup-kaptajn Frederik Løchte Nielsen er klar til anden runde af grand slam-turneringen French Open i Paris sammen med sin tyske doublemakker Tim Pütz.

Den erfarne duo måtte ganske vist se sig brudt en enkelt gang i løbet af kampen, men med tre servegennembrud den anden vej tog Løchte og Pütz en forholdsvis sikker sejr på 6-4, 6-4 over et italiensk par.

Den 37-årige dansker og hans fem år yngre makker udnyttede den ro, som deres større erfaring gav i duellen mod 28-årige Stefano Travaglia og Lorenzo Sonego.

Det dansk-tyske par brød modstanderne blankt i kampens første serveparti og satte sikker kurs mod sætsejr med endnu et brud til 5-2.

Italienerne tog straks bruddet tilbage og holdt selv serv. Men efter fire sætbolde i egen serv tog Løchte og makkeren sættet hjem med 6-4.

I andet sæt var det igen tæt på et tidligt brud, men i et maratonparti formåede italienerne at holde serv trods fire breakbolde imod sig undervejs.

Bruddet kom i stedet til 4-3, hvorefter Løchte og Pütz holdt serv to gange og gentog cifrene fra første sæt.

I anden runde venter enten de 11.-seedede australiere John Peers og Michael Venus eller parret med nordmanden Casper Ruud og serberen Miomir Kecmanovic.

Frederik Løchte har en enkelt grand slam-titel på meritlisten, da han i 2012 triumferede i herredouble ved Wimbledon sammen med englænderen Jonathan Marray.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.