Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Død kvinde fundet efter brand på Ærø

Fyns Politi undersøger omstændigheder i forbindelse med brand i Ærøskøbing.

Fyns Politi undersøger omstændigheder i forbindelse med brand i Ærøskøbing.
Fyns Politi fik melding klokken 03.55 om branden i en villa i Ærøskøbing. (Arkivfoto)

ODENSE: En livløs person er fundet i forbindelse med en brand i Ærøskøbing, oplyser politiet til det regionale medie fyens.dk.

Der er tale om en kvinde, som blev fundet af røgdykkere, oplyser politiet til Ritzau.

Meldingen om branden modtog myndighederne søndag morgen lidt før klokken fire. Branden fandt sted i en villa på Sygehusvejen.

Søndag er en retsmediciner blevet tilkaldt for at fastslå årsagen til kvindens død, og desuden skal teknikere undersøge, hvorfor branden opstod.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.