Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Liverpool køber tidligere Esbjerg-spiller i Grækenland

Den græske back Kostas Tsimikas, der spillede for Esbjerg i foråret 2017, har lavet en aftale med Liverpool.

Den græske back Kostas Tsimikas, der spillede for Esbjerg i foråret 2017, har lavet en aftale med Liverpool.
Kostas Tsimikas beskytter bolden i en Champions League-kamp for Olympiakos, hvor Bayern München er modstanderen. (Arkivfoto).

LIVERPOOL: Den tidligere Esbjerg-spiller Kostas Tsimikas skal fremover repræsentere Liverpool .

Det engelske mesterhold har mandag købt den 24-årige venstreback i græske Olympiakos.

- Jeg er meget glad og stolt over at være her. I mine øjne er det den største klub i verden. Det er en ære at være her, og jeg vil gøre mit bedste, siger Tsimikas til Liverpools hjemmeside.

For godt tre år siden i foråret 2017 spillede Tsimikas for Esbjergs superligahold på en lejeaftale. Dengang kunne grækeren dog ikke forhindre vestjyderne i at rykke ud af Superligaen.

Han blev dengang hentet af Esbjergs daværende sportsdirektør, hollænderen Ted van Leeuwen.

Kostas Tsimikas vendte efter nedrykningen retur til Olympiakos, hvor han siden hen har fået stor succes. I sidste sæson var venstrebacken med til at sikre klubben det græske mesterskab.

Det er også blevet til tre kampe for det græske landshold.

Esbjerg rykkede efter turen i 1. division tilbage i Superligaen. Vestjyderne er dog efter endnu en nedrykning tilbage i Danmarks næstbedste fodboldrække i næste sæson.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.