Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Liverpool afslutter sæsonen i den vante spillerdragt

Fra 1. juni skulle Liverpool begynde at spille i trøjer fra Nike, men parterne har aftalt at udskyde aftalen.

Fra 1. juni skulle Liverpool begynde at spille i trøjer fra Nike, men parterne har aftalt at udskyde aftalen.
Det bliver i denne her spillerdragt fra New Balance, at Liverpool med stor sandsynlighed kan løfte Premier League-trofæet for første gang i klubbens historie. Sæsonen 2019/2020 ventes at blive fuldført inden august.

LIVERPOOL: Liverpool vil fortsætte med at spille i trøjer fra det amerikanske sportsudstyrsfirma New Balance, når Premier League-sæsonen bliver genoptaget.

Det skriver Skys Sports.

Det suveræne førerhold i den bedste engelske fodboldrække skulle efter planen skifte trøjesponsor til Nike med virkning fra den 1. juni, hvor sæsonen 2019/2020 skulle have været færdigspillet.

Men på grund af den afbrydelse, som coronapandemien har forårsaget, er Liverpool og Nike blevet enige om udskyde starten på det nye samarbejde til august, hvor de resterende kampe ventes at være færdigspillede.

Det betyder, at hvis Liverpool vinder de to kampe, som endegyldigt vil sikre klubben det første mesterskab i 30 år, vil triumfen bliver fejret i de sædvanlige trøjer og shorts fra New Balance.

Liverpool meddelte i januar, at klubben fra 1. juni skifter New Balance ud med den amerikanske sportsbeklædningsgigant Nike som trøjesponsor.

New Balance har forsynet Liverpool med trøjer siden sæsonen 2014/15. Flere engelske medier skrev i januar, at aftalen mellem Liverpool og Nike er den største, der nogensinde er indgået af sin slags i engelsk fodbold.

Premier League ventes at tage hul på de resterende ni runder i løbet af juni.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.