Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Litauer snuppet i kontrol ved grænsen med 30 kilo hash

En litauisk mand forsøgte ifølge politiet at komme ind i Danmark med 30 kilo hash, men blev snuppet i kontrol.

En litauisk mand forsøgte ifølge politiet at komme ind i Danmark med 30 kilo hash, men blev snuppet i kontrol.
En mand fra Litauen blev taget ud til kontrol ved grænsen i Sønderjylland. Der fandt politiet 30 kilo hash, oplyser politiet. (Arkivfoto).

PADBORG: En 57-årig litauisk mand slap ikke heldigt fra et forsøg på at smugle 30 kilo hash over grænsen i Sønderjylland.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politis udlændingekontrolafdeling.

På grund af risikoen for smitte med coronavirus er der delvist lukket for grænsen til Danmark for udlændinge, men der er undtagelser, hvis man har et anerkendelsesværdigt formål. Blandt andet hvis man skal fragte varer ind i landet.

Litaueren havde da også fragtbreve med for at kunne komme ind i landet, men han blev udtaget til kontrol, hvor de 30 kilo hash blev fundet i lasten.

Onsdag blev han fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg, hvor han blev varetægtsfængslet i foreløbig fire uger.

Han nægter sig skyldig, men kærede ikke afgørelsen til Vestre Landsret, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.