Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Lasse Rimmer trækker stikket: Løbet over ende af livet

Den kendte komiker har taget orlov fra sit job som radiovært for at hellige sig familien.

Den kendte komiker har taget orlov fra sit job som radiovært for at hellige sig familien.
Lasse Rimmer blev sidste sommer gift med sin 20 år yngre hustru, Line Hoffmeyer. (Arkivfoto)

KØBENHAVN: Med job som både radiovært, tv-vært og standupkomiker har de fleste af døgnets vågne timer været tilbragt på farten for Lasse Rimmer.

Det er sket på bekostning af kvalitetstiden hjemme i privaten med hustruen Line og hans to teenagedøtre.

Derfor har komikeren besluttet at tage 14 dages orlov fra sit job som vært på Radio 100, oplyser han på Instagram.

- I hele 2020 har jeg været velsignet med en hustru, der var mørtlen mellem familiens mursten. Uden hende, intet hjem.

- Vi er sammen blevet løbet over ende af livet: Mit arbejde har fyldt meget, mens familien behøvede mere end før uden at få nok. Og ansvaret har hun så i helt ulige omfang båret, skriver Lasse Rimmer i opslaget.

- Det er ikke bare tøjvask og så videre. Det er familien i det hele taget, der efter godt et års ægteskab hænger sammen på grund af Line, skriver den 48-årige komiker.

Se opslaget her: https://www.instagram.com/p/CG4tynfAzNH/

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.