Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Lars Mikkelsen skal spille finansiel frihedskæmper i ny dramaserie

I dramaserien "Devils" spiller Lars Mikkelsen over for Greys Hvide Verden-stjernen Patrick Dempsey.

I dramaserien "Devils" spiller Lars Mikkelsen over for Greys Hvide Verden-stjernen Patrick Dempsey.
Lars Mikkelsen, som har medvirket i store internationale produktioner som "House of Cards" og "Sherlock", spiller overfor Grey's Anatomy-stjernen Patrick Dempsey i en ny dramaserie, som får premiere på Cmore den 10. maj. (Arkivfoto)

KØBENHAVN: Der er penge, magt og mord på menuen, når Lars Mikkelsen til maj kan opleves som finansiel frihedskæmper i dramaserien "Devils".

Han skal spille over for Patrick Dempsey, som har smeltet mange kvindehjerter i rollen som lægen Derek Shepherd i serien "Greys Hvide Verden".

"Devils" handler om den skjulte handelskrig mellem USA og Europa i 10'erne, og fokus ligger særligt på den finansielle sektor i London, Frankfurt og Milano.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Cmore, som lægger platform til serien, der har premiere den 10 maj.

Den nye serie er baseret på bestselleren "I diavoli", som er skrevet af forfatteren Guido Maria Brera. Han har selv arbejdet for investeringsbanken Morgan Stanley i London.

Lars Mikkelsen spiller rollen som Daniel Duval. Han er eftersøgt verden over og derfor på evig flugt.

Det afspejler sig i hans karakter, som er "mager, har kolde øjne og er en flygtig personage, som er svær at læse", lyder det i pressemeddelelsen.

Den 55-årige danske skuespiller har allerede sit navn stående på flere internationale rollelister.

Han har spillet Ruslands præsident i "House of Cards" og skurken Charles Augustus Magnussen i serien "Sherlock".

Lars Mikkelsen medvirker også i Netflix-serien "The Witcher".

Se traileren for "Devils" her: https://www.youtube.com/watch?v=Zxu4yNVOfoc&feature=youtu.be

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.