Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Landsmænd banker Astralis på plads i stor turnering

Heroic er på verdensranglisten Danmarks bedste Counter-Strike-hold, og det beviste holdet mod Astralis.

Heroic er på verdensranglisten Danmarks bedste Counter-Strike-hold, og det beviste holdet mod Astralis.
Emil "Magisk" Reif leverde flere store spil, men han og holdkammeraterne på Astralis kunne ikke få spillet til at fungere mod landsmændene fra Heroic.

KØBENHAVN: Et par udskiftninger grundet sygemeldinger har sendt det danske Counter-Strike-hold Astralis væk fra verdensranglistens top, mens landsmændene fra Heroic er kravlet op på andenpladsen imens.

Men selv om Astralis på det seneste har vist tegn på bedring og er oppe som nummer ni, beviste Heroic onsdag, at holdet lige nu er Danmarks bedste.

I kvartfinalen ved den europæiske ESL Pro League med en præmiepulje på 2,8 millioner kroner udspillede Heroic det så tidligere dominerende Astralis-mandskab og vandt kampen suverænt med 2-0 i duellen, der blev spillet over maksimalt tre baner.

På begge baner var Heroic aldeles overlegne og vandt med 16-7 og 16-7, uden at Astralis på noget tidspunkt var i nærheden af at lave et comeback.

Det sender Heroic i semifinalen, hvor BIG venter, men Astralis er endnu ikke ude at turneringen.

Systemet er skruet således sammen, at Astralis skal ud i en "opsamlings-knockoutfase", hvor holdet i første omgang møder Spirit.

Vinder holdet den kamp og yderligere to mere, så ender holdet alligevel i finalen.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.