Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Kvindelig dartkomet får uafgjort i Premier League-debut

Fallon Sherrock vandt ikke sin første Premier League-kamp - men hun skrev alligevel historie.

Fallon Sherrock vandt ikke sin første Premier League-kamp - men hun skrev alligevel historie.
Sherrock var inviteret med i engangsoptræden som såkaldt challenger i til en Premier League-turnering i Nottingham. (Arkivfoto)

NOTTINGHAM: Fallon Sherrock blev torsdag lige akkurat ikke den første kvindelige dartspiller, der har vundet en Premier League-kamp.

Her spillede hun uafgjort 6-6 mod Glen Durrant i en turnering i Nottingham. Men hun skrev alligevel historie, da hun som den første kvinde spillede med i den prestigefulde Premier League.

Sherrock skabte i juledagene en mindre sensation ved PDC World Darts Championship.

I turneringen, der kaldes det uofficielle VM, blev hun den første kvinde til at vinde over en mand. Og faktisk vandt hun to kampe over to forskellige mandlige spillere.

Derfor var Sherrock inviteret med i engangsoptræden som såkaldt challenger i Nottingham. Glen Durrant er med i sin første udgave af Premier League.

Durrant blev flere gange mødt af buh-råb fra arenaen, som lod til at holde med Sherrock.

Hun var klar underdog, da ingen af de seneste ti challengers er lykkedes med at vinde deres kampe.

Selv om den stime ikke blev brudt, var Sherrock begejstret efter kampen.

- Jeg elskede hvert minut. Jeg er så glad for igen at have spillet på den store scene. Jeg er tom for ord, og jeg vil gerne takke alle, der har støttet mig, sagde hun til Sky Sports.

49-årige Glen Durrant tilføjede:

- Publikum var fantastisk. Det var en virkelig stor udfordring og stor ære til Fallon. Hun har haft et par fantastiske måneder. Det er den sværeste kamp, jeg nogensinde har spillet.

/ritzau/Reuters

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.