Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Kronprinsesse Mary deler video fra familiens ferie

Kronprinsessen er en ivrig fritidsfotograf, og nu deler kongehuset feriefotos, som hun har knipset.

Kronprinsessen er en ivrig fritidsfotograf, og nu deler kongehuset feriefotos, som hun har knipset.
Kronprinsesse Mary er trukket i arbejdstøjet efter coronakrisen. Her ses hun den 16. juni ved åbningen af udstillingen "Dronningens Ansigter" på Nationalhistorisk Museum på Frederiksborg Slot i Nordsjælland. (Arkivfoto)

GRAASTEN: Som mange andre familier står den også på sommerferie i Danmark i år for kronprinsparret og deres fire børn.

Kronprinsesse Mary, som er en ivrig fritidsfotograf og ofte foreviger pletskud af børnene eller naturen, har nu delt en række fotos fra familiens ferie.

Billedserien er lagt ud på kongehusets officielle Instagram-profil.

- De smukke omgivelser ved Graasten Slot danner en dejlig ramme for os og starten af vores sommerferie, lyder billedteksten.

Den 48-årige australskfødte kronprinsesse har også filmet en videosekvens med udsigt over søen og panorerer efterfølgende over den blomstrende park.

Graasten Slot, som ligger i Sønderjylland, har fungeret som kongefamiliens feriebolig siden 1935, hvor dronning Margrethes forældre, kong Frederik IX og dronning Ingrid, overtog det.

Slottet har efter kong Frederik IX og dronning Ingrids død været dronning Margrethes, og hun har efterfølgende fortsat sine forældres tradition med at anvende slottet i løbet af sommeren.

Se billederne her: https://www.instagram.com/p/CCDgXN-AApB/

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.