Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Kevin Magnussen: Der er lave forventninger

Kevin Magnussen (Haas) blev nummer 16 i lørdagens kvalifikation forud for det britiske grandprix søndag.

Kevin Magnussen (Haas) blev nummer 16 i lørdagens kvalifikation forud for det britiske grandprix søndag.
Kevin Magnussen og Haas-holdet har i løbet af hele sæsonen haft svært ved at følge med resten af Formel 1-feltet.

SILVERSTONE: Den danske racerkører Kevin Magnussen (Haas) havde endnu en gang svært ved at følge med resten af Formel 1-feltet, da der lørdag blev kørt kvalifikation på den ikoniske Silverstone-bane.

Magnussen endte i den tunge ende på 16.-pladsen.

Han kan dog trøste sig med, at han var hurtigere end holdkammeraten, Romain Grosjean, der blev nummer 19.

Søndag går det løs med det britiske grandprix, og her tør Kevin Magnussen ikke drømme om det helt store.

Det siger han til 3+ umiddelbart efter lørdagens kvalifikation.

- Der er lave forventninger, så vi må bare gøre det så godt, som vi kan, og håbe at der opstår en eller anden mulighed, siger Magnussen.

- I går så det ikke så godt ud med vores fart. Det bliver noget koldere i morgen, end det var i går, så det kan være det har noget at sige i forhold til farten, lyder det fra den 27-årige dansker.

Både Magnussen og Grosjean bliver rykket to pladser frem på startlisten. Det skyldes placeringsstraffe til både Daniil Kvyat (AlphaTauri) og George Russell (Williams).

Forrest i feltet var det igen Mercedes-duoen Lewis Hamilton og Valtteri Bottas, der var overlegne. Hamilton sikrede sig for syvende gang pole position på Silverstone, mens Bottas tog sig af andenpladsen.

- Der er et ret stort mellemrum mellem os og tredjepladsen, men Valtteri Bottas (Mercedes, red.) er god til at presse mig.

- Den her bane er fantastisk, og der er både medvind og modvind, som du skal håndtere, siger den britiske stjerne ifølge tv-billeder fra 3+.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.