Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Jess Thorup får hævn over eksklub i Belgien

Genk og Jess Thorup vandt med 2-1 ude over danskerens belgiske eksklub, Gent.

Genk og Jess Thorup vandt med 2-1 ude over danskerens belgiske eksklub, Gent.
Jess Thorup ses her som Gent-træner i en Europa League-kamp mod Roma i sidste sæson. Mandag var han på Genks sidelinje i kampen mod eksklubben Gent. (Arkivfoto).

GENT: Jess Thorup fik mandag aften hævn efter fyringen i Gent.

Her var han tilbage på sin gamle hjemmebane med sin nye klub, Genk, og Thorup og co. kunne tage tre point med hjem takket være en 2-1-sejr.

Det afgørende mål blev sat ind seks minutter før tid.

Tidligt i sæsonen blev Thorup offer for en skidt sæsonstart i Gent. Efter to nederlag i to kampe var Gent-ledelsens tålmodighed pludselig brugt op, og derfor fik danskeren en fyreseddel 20. august.

Lidt over en måned senere, 24. september, blev Thorup så ansat i Genk, der ligesom eksklubben har store ambitioner, men svingende resultater.

Thorup havde den danske landsholdsspiller Joakim Mæhle med i startopstillingen som wingback, mens den tidligere superligabomber Paul Onuachu var placeret i front.

Ingen af dem havde dog nogen stor rolle i de to mål, som Genk scorede.

Med sejren ligger Genk på ottendepladsen, mens Gent ligger på en beskeden 14.-plads i Belgiens bedste fodboldrække, der tæller 18 hold.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.