Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Jacob Barrett skifter OB ud med Bundesliga-oprykker

Den 25-årige OB-back skal efter sommerferien tørne ud for oprykkeren Arminia Bielefeld i Bundesligaen.

Den 25-årige OB-back skal efter sommerferien tørne ud for oprykkeren Arminia Bielefeld i Bundesligaen.
Jacob Barrett Laursen skal spille Bundesliga-fodbold efter sommerferien. Han har fået en treårig aftale med oprykkerne fra Arminia Bielefeld. (Arkivfoto)

ODENSE: Fodboldspilleren Jacob Barrett Laursen vinker farvel til Odense og skal efter sommerferien spille for Bundesliga-oprykkeren Arminia Bielefeld, hvor han har fået en treårig aftale.

Det oplyser OB i en pressemeddelelse.

Den 25-årige venstreback startede karrieren i AaB, inden han skiftede til italienske Juventus.

Opholdet i det norditalienske kastede ikke succes af sig, og Jacob Barrett blev lejet tilbage til OB i Superligaen.

Lejeopholdet blev gjort permanent, og Barrett har tilbragt de seneste syv år i Odense. I den tid har han spillet 127 kampe, scoret otte mål og lavet 16 assister.

- Det har været en fantastisk tid i Odense, hvor jeg nu har været i hele syv år.

- Det siger lidt om, hvor meget jeg holder af klubben, og de folk, jeg har med at gøre hver dag i Ådalen, siger han.

Sportsdirektør i Arminia Bielefeld Samir Arabi udtaler, at klubben har holdt øje med danskeren i lang tid.

- Vi er overbeviste om, at han bliver en god offensiv back. Hans fart og løbepensum passer godt ind i vores spillestil. Vi er glade for, at Jacob har besluttet sig for at komme til Bundesligaen, siger han.

Jacob Barrett Laursen takker Joan Simun Edmundsson, som han spillede sammen med i Odense mellem 2016 og 2018, og som Laursen nu igen bliver holdkammerat med i Tyskland.

- Jeg spillede med ham i Odense for et par år siden, så jeg havde adgang til en masse informationer om Arminia Bielefeld. Så beslutningen om at komme dertil var nem, siger han.

Arminia Bielefeld-træner Uwe Neuhaus glæder sig til at få holdets nye venstreback i gang.

- Jacob har fået en fremragende fodbolduddannelse, og har allerede været i den bedste danske række. Vi ser ham som en beslutsom spiller, der passer godt ind på holdet, siger han.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.