Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Jürgen Klopp med opsang til danskerne: Stol på jer selv

Liverpool-manager Jürgen Klopp mener ikke, at FCM er et lille hold, men derimod en seriøs udfordrer.

Liverpool-manager Jürgen Klopp mener ikke, at FCM er et lille hold, men derimod en seriøs udfordrer.
Liverpool-manager Jürgen Klopp forventer at møde en seriøs og ligeværdig modstander, når FC Midtjylland tirsdag er gæster på Anfield i Champions League.

LIVERPOOL: FC Midtjylland er ikke en lille fodboldklub, som Liverpool-manager Jürgen Klopp ser det.

Det fortalte den tyske manager på et pressemøde før tirsdagens opgør hjemme mod FCM i den anden gruppekamp i Champions League.

Klopp ser ikke Danmark som en lille fodboldnation, og han ser heller ikke Champions League-debutanterne fra FCM som et lille hold fra Herning.

- Mine damer og herrer, I danskere skal tilsyneladende arbejde lidt med jeres selvtillid. Vi ser ikke FC Midtjylland som en lille klub, men som en ordentlig udfordrer i denne gruppe.

- FC Midtjylland er ikke med her, fordi holdet kommer fra en dejlig by, men er med, fordi det er et godt hold og har fortjent retten til at være med i Champions League, siger Klopp.

Han har set flere af FCM's kampe i denne sæson, og han roste det comeback, midtjyderne leverede i lørdagens 3-2-sejr ude over Brøndby. Her var FCM bagud 0-2.

- FCM leverede et imponerende comeback mod Brøndby, og holdet er med i toppen af Superligaen igen. Det er bare et godt fodboldhold.

- De kommer ikke til at hejse det hvide flag - de vil komme her og gøre alt, hvad de kan.

- Der er ikke små hold i Champions League. Der er bare hold, og så må man vise på banen, hvor stor man er, siger Klopp.

Tidligere i trænerkarrieren har Klopp været interesseret i at se nærmere på FCM-projektet under den engelske ejer, Matthew Benham, som også ejer den engelske klub Brentford.

- Det er interessant. For fem år siden, da jeg holdt en pause, var jeg interesseret i at komme på besøg for at se FC Midtjylland og Brentford.

- Men så skrev jeg under med Liverpool, og så kunne jeg ikke. Men det er stadig meget interessant.

- Jeg kender lidt til klubbens historie, og hvordan de gør det. De bruger meget videnskab. Det er et meget interessant projekt, siger Klopp.

Han undervurderer ikke FCM, som tabte 0-4 i den første kamp hjemme til italienske Atalanta.

- De er gode, og kampen mod Atalanta var ikke en 0-4-kamp, selv om det endte 0-4. Det så ikke sådan ud. Det var ret lige, og boldbesiddelsen var lige, men der var forskellige idéer på banen.

- Det bliver en udfordring for os, og vi skal være klar, siger Klopp.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.