Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Italiener får coronavirus før nøglekamp mod Danmark

Alia Guagni har fået coronavirus. Derfor skal resten af Italiens landshold testes igen før møde med Danmark.

Alia Guagni har fået coronavirus. Derfor skal resten af Italiens landshold testes igen før møde med Danmark.
De danske landsholdsspillere slipper for at møde Alia Guagni tirsdag.

EMPOLI: Det italienske fodboldlandshold må undvære forsvarsspilleren Alia Guagni i tirsdagens nøglekamp i EM-kvalifikationen mod Danmark.

Atletico Madrid-spilleren er blevet testet positiv for coronavirus, selv om hun ikke har haft symptomer på sygdommen og allerede har afgivet flere negative test under den igangværende landsholdssamling.

Det skriver Italiens Fodboldforbund (FIGC) på sin hjemmeside.

Her fremgår det, at den positive test blev afgivet i fredags. Den 33-årige forsvarsspiller er nu isoleret ud fra de anbefalede retningslinjer.

De øvrige test fra i fredags var negative, men nu skal alle spillere og hele landsholdsstaben testes igen, oplyser FIGC.

Både Danmark og Italien har indtil videre vundet rub og stub i EM-kvalifikationen.

Med en sejr tirsdag i Empoli kan Danmark derfor sikre sig deltagelse ved EM-slutrunden, som er skubbet et år frem og afvikles i sommeren 2022.

Selv om Danmark ikke endegyldigt er sikker på en gruppesejr med en sejr på tirsdag, vil Danmark til gengæld være sikker på mindst at være blandt de tre bedste toere på tværs af de ni europæiske EM-kvalifikationsgrupper.

1. december mødes Danmark og Italien igen. Det foregår på fodboldkvindernes hjemmebane i Viborg.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.