Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Italiener åbner kvindernes alpine World Cup med sejr

Marta Bassino var bedst, da kvindernes alpine World Cup lørdag startede med storslalom i østrigske Sölden.

Marta Bassino var bedst, da kvindernes alpine World Cup lørdag startede med storslalom i østrigske Sölden.
Marta Bassino forviste lørdag sidste sæsons samlede World Cup-vinder, landsmanden Federica Brignone, til andenpladsen.

SöLDEN: Der var italienere på både øverste og næstøverste trin af podiet efter åbningen af kvindernes alpine World Cup lørdag.

Marta Bassino tog sejren, da der blev kørt storslalom i Sölden i Østrig. Bassinos landsmand Federica Brignone tog andenpladsen, mens slovakiske Petra Vlhová blev nummer tre.

De tre udgør selvsagt også top-3 i den samlede World Cup-stilling.

24-årige Bassino vandt med kun 14 hundrededele af et sekund ned til Brignone efter de to gennemløb.

Netop Brignone tog den samlede World Cup-sejr i sidste sæson, der blev afsluttet før tid på grund af coronapandemien.

Det gjorde hun blandt andet, fordi den amerikanske skidronning Mikaela Shiffrin, der vandt samlet i både 2017, 2018 og 2019, satte sin sæson på pause, efter at hendes far døde efter en ulykke i hjemmet i starten af februar.

Shiffrin var heller ikke med lørdag, da en rygskade holdt hende ude. Amerikaneren regner dog med snart at være klar igen.

Mændene indleder deres World Cup søndag og skal også køre storslalom i Sölden.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.