Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Inter slår tyskere og booker semifinale i Europa League

Christian Eriksen fik den sidste halve time som indskifter i Inters 2-1-sejr over Bayer Leverkusen.

Christian Eriksen fik den sidste halve time som indskifter i Inters 2-1-sejr over Bayer Leverkusen.
Romelu Lukaku fejrer sin scoring til 2-0 i mandagens opgør mod Bayer Leverkusen.

DüSSELDORF: Brølstærke Romelu Lukaku førte an, da Inter mandag sikrede sig adgang til semifinalerne i Europa League.

Det skete med en sejr på 2-1 over tyske Bayer Leverkusen i Düsseldorf.

Den belgiske angriber var involveret i Inters føringsmål efter et kvarter, da han skød på mål, inden Nicolo Barella bragte det italienske hold i front.

Fem minutter senere øgede Lukaku så selv til 2-0, da han fik tromlet bolden over målstregen.

Leverkusen kæmpede sig kort efter tilbage i opgøret, da Kai Havertz reducerede.

Inter-træner Antonio Conte havde endnu en gang valgt at bænke Christian Eriksen. Danskeren har i de seneste mange kampe blot haft en rolle som sen indskifter.

Efter en lille times spil blev Eriksen så sendt på banen, og den danske midtbanespiller var med til at krige sejren hjem. Fem minutter før tid fik han en advarsel for at stoppe en modspiller.

På vej ind i overtiden blev Christian Eriksen så fældet på kanten af straffesparksfeltet. Situationen fik et VAR-gennemsyn, der ikke faldt ud til Inters fordel.

Inter skal i semifinalen op imod vinderen af et opgør mellem ukrainske Shakhtar Donetsk og FC Basel fra Schweiz. De to klubber mødes tirsdag aften.

De otte kvartfinalister mødes ved en miniturnering i Köln og Düsseldorf uden tilskuere. Normalt mødes klubberne hjemme og ude over to kampe, men det er ændret på grund af coronapandemien.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.